bunları biliyor muydunuz? (sinemadaki şaşırtıcı bilgiler)

mel gibson'un sadist ya da mazoşist olduğunu düşünüyorum: icon firmasıyla çektiği filmlerde braveheart'ta işkence sahneleri( filmin sonunda ingiliz işkencesi olan anüse yavaş yavaş kazık sokma), İsa'nın çilesi filminin hepsinde İsa'ya uygulanan işkence (sadistce demek bile hafif kalır) payback filminde lucy liu'nun kötü adamı kırbaçlaması, hayalarını tekmelemesi ve filmin sonlarında mel gibson'a yapılan işkence (parmak kopartma) apocalypto filminde ki çoğu sahne (dikiş sahnesi gibi) ve en son get the gringo filminde ki parmak kopartma sahnesiyle kadınların avukata yaptığı işkenceler (sırtan kıllarını koparma, cinsel organa biber sürme gibi...) acaba ben mi böyle düşünüyorum?
İlginç bir gözlemim; sinema sanatı içinde yer alan sanatçıların çok büyük bir bölümü yengeç burcu...

Zerre kadar burçlara inanmam... Yengeç burcuyum :)
Transporter 3 filminde,İsmail YK'nın bir posteri var.

Bilinçaltı.

OoooooooooOoooooooooO

Az önce,olan oldu,çok geç.
okuduğunuz, ya da duyduğunuz ilginç bilgileri burada paylaşalım.filmler olur diziler olur bildiğimiz şeyleri burada paylaşalım dedim...

1950'li yıllardan önce western filmlerde siyahi oyuncu oynatılmadığını, onun yerine beyaz oyuncuların yüzlerini boyayarak siyahi kişileri canlandırdıklarını. bir filmde en az bir iyi siyahi oyuncu konması şartının olduğunu okumuştum...(hollywood'da)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL