"Belirsiz Gece Suare No:65 - Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar"

Hiç Almodovar filmi izlemedim ben. Denk gelmedi, ilgimi çekmedi veya afişler kötüydü :D Benim için tam bir kapalı kutuydu film. İzlemek için epey nazlandım. Ayrıca odam öğleden sonra epey güneş alıyor ve sıcak. Zor başladım. Ama açıkça söylemek gerekirse garip bir şekilde eğlendim izlerken. Odamın ısısı yükseldikçe kendimi daha çok İspanyada hissetmem de önemli bir etken tabi. Film birçok yönüyle yeşilçam filmlerini hatırlattı bana. Mizansen tadında sahneler, abartılı oyunculuklar ve olmayacak tesadüfler kendi sinemamızdan aşina olduğumuz haller bence. Üstüne İspanyolcanın o hoş peltek tınısı ve cafcaflı renkler gelince zaten kısa olan film sizi sıkmadan akıp gidiyor. Ancak ne yazık ki film çok üstün meziyetler taşımıyor. İzleyip geçilebilecek "cheesy" bir yapım diyebilirim ancak. Filmin ardından Almodovar konusunda daha açığım ben. Yanlış anlaşılmasın, çok değil ama. Denk gelirse,ilgimi çekerse, afişini seversem .D
Daha önceden izlemiş olduğun bir filmin suare de seçilmesi çok güzel bir duyguymuş gerçekten :) Filme gelince, önceden yorum yazıp, hevesininizi kırmak istemedim. Gördüğüm kadarıyla pek beğenilmemiş, benim içinde büyük hayal kırıklığı olmuştu bu film. Almodovar filmler içinde, en azından benim için en kötü film diyebilirim.
ya bilmiyorum beklentim fazlayzdı ondan mı böyle oldu ama pek beğenmedim ben. çok uzun zamandır listemde bu film, almadovarı da severim ama niye böyle oldu anlamadım.pembe dizi tadında bir filmdi. karakterler güzeldi ama bişeyler havada kaldı sanki. ne kötüleyebiliyorum ne de övebiliyorum... ilginç :) banderas çok iticiydi bu konuda netim ama :))
Arzucum mutlaka diger filmlerini de izlemelisin..;))
Eğlenceli bir film :)

"""Spoliler"""

Telefon bu kadar gelişmese hep bu filmde olduğu gibi kalsaydı ne güzel olurdu :) Banderas'ı başta tanıyamadım çok komik görünüyor bu filmde. Film başladığı zaman çalan şarkı çok güzeldi. Yönetmenin izlediğim ilk filmi. Son olur mu bilmiyorum ama diğer filmlerini izleyeceğimi sanmıyorum. Tavsiye eden arkadaşımıza teşekkür ederim.
Film Almodovar'la tanışmama vesile olduğundan pek nesnel bakamıyorum. Ben izlerken epey keyif almıştım. Tekrar izleyecektim hatta suare için olmadı. Bu filmde miydi bilmiyorum da bir telefon kulubesi sahnesi vardı, ahizeyle ilgili güzel bir detay vardı. Neyse, Almodovar'ı pek severim, bir yandan da kadın sineması (fakat biraz çılgınca) yaptığını düşünürüm. Bu filmi izlerken pembe dizi parodisiizliyor gibi hissetmiştim.
Filmi henüz bitirdim ve ben sevemedim maalesef. Almodovar zaten bana pek hitap etmiyor. Genel olarak filmle ilgili yorumlara baktım herkes çok eğlenmiş izlerken. Bende bi terslik var galiba gülümsemedim bile izlerken :) Neyse fazla şey yazmıyayım Serpil'le aramız bozulmasın sonra :p
Dostum ne ara açtın başlığı yahu :) Ben tam açayım dedim, bir baktım en üstte suare 65 :) Teşekkürler :)
ikinci dönem suaremizin ilk filmi hayırlı ve uğurlu olsun. kurallarımız aynen geçerli olup, birinci olan arkadaşımız yine dvd filmler ile ödüllendirelecektir :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL