bir filmde oynama şansınız olsaydı,nasıl bir karakteri canlandırmak isterdiniz?

Ben karakter deilde evvelden beri bizzat Antonio Banderas'in rollerini kıskanıyorum. Abim artık nasıl bir rol seçimi yapıyorsa her filminde affınıza sığınarak belirteyim sevisiyor. Yani soyle izah edeyim. Simdi buna menajeri herhalde şöyle soruyor: Sinyor Banderas size iki rol teklifi geldi. Brinci teklif Paul Thomas Anderson'dan filmin adı There Will Be Blood, İkincisi ise önemli bir rol deil ama Angelina Jolie'yle oynicaksınız. Banderas'da muhtemelen şöyle soruyor: Sevişme sahnesi varmıymış filmde? Menajeri de evet deyince bu da cevabı yapıştırıyor. Angelina'nın filminde oynicam... Menajeri tabi biraz itiraz ediyodur Oscar, kariyer gık mık diye. Ama Banderas bu sevişcek işte illa Angelina'nın filmi diyor. Antonio'nun kariyeri işte böyle şekillendi gibi geliyor bana...
ben de yazdıklarını okurken eğlendim zelenz.oscar konuşman için şimdiden teşekürler.belli mi olur çılgın bir yönetmen seni keşfedebilir.ha bu arada yazdıklarını okuyunca ben de dil (ingiliz aksanı) konusunda çağrışım yaptı.game of thrones'un ingiliz aksanında herhangi bir rol kabulümdür.Sibel kekilliyi bile oynattılar.UMUTLUYUM:))
italyan aksaniyla elini kolunu sallayarak konusan cesur hatun.

gicik mi gicik soguk mu soguk ingiliz kralicesi (ama kiyafetler asiri abarti olcak)

yuzu cama donuk yurek burkarak aglayan kirilgan kiz.

deri pantolonuyla ayni anda 50 kisiyle dovusen (bknz neo tarzi) karizmatik ajan(bu gisede cok is yapmayabilir)

johnny depple acayip makyaj yapip garip bi rolde oynamak.

hep aklina geleni aykiri olani yapan ama sonunda hakli cikan kahraman.

ohhh gelsin kliseler.klise rollerim bitince de cilgin bi yonetmenle cok uc bi karaketeri canlandirip alacagim oskari ulkeme armagan edip manidar bi konusma yapmak. gerisini de sonra dusunurum:) cok eglendim ben bunlari yazarken.basligi acana tesekkur (oskar konusmam da size de deginirim artik sevgikara:)
ben arkaplanda olmayı severim, kamerafobim vardır. senarist veya yönetmen olabilirdim ama illa da oynayacaksam sadece elleri görülen kalın sesli kötü bir karakteri oynamak isterdim:)
aykırı, hafif psikopat bir adamı ehlileştiren,onu değiştiren sevgili rölünü onamak isterdim.tabi yeteneğim yok o ayrı mesele:)))
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL