yerçekimli aşklar SORU

diesirae

Konuyu Açan: diesirae

21.01.2014 21:27

arkadaşlar yıllar önce izlediğim ve hayal meyal hatırladığım bir film bu.

küçük bir araştırma sonucu adını öğrendim, ama tekrar izlemek istiyorum, nereden bulabilirim, fikri olan var mı???
Hiçbir paylaşım ağında bulamadım. Bu tür filmleri,ya şahsi arşivlerde yada Üniversite arşivlerinde bulmak mümkündür sanıyorum. Belki, Kültür Bakanlığı'nı ikna edebilirsen de sana bir kopyasını yollarlar .



Niyeyse, böyle filmleri pek basan çıkmıyor. Ülkemizde çekilen bazı filmlere ulaşmak, gizli dosyalara ulaşmaktan zor. Mübarek, vatan memleket sırrı :) İlginç işler bunlar.
üniversite arşivleri daha yakın bir ihtimal gibi. kültür bakanlığını ise ancak rüyamda ikna edebilirim sanırım. ama yine de deniycem mutlaka. çok teşekkürler cevabın için. bu arada böyle büyük sırrın adını ifşa etmiş oldum ama, başım belaya girmese bari :)
Rica ederim, birkaç üniversite arşivini taradım. Ancak bulamadım ben. Adamlar Batman 4'ü arşive atmış da bu film yok :)) Batman 4 arşivde olsa ne olur, olmasa ne olur ? İlginç :) Bulunmadık bir film değil ki.



Her ülkenin bir ulusal film arşivi var ama bizde sanırım, kafaya göre alan alıyor. Mesela Batman 4, korunma altına alınmayı hak eden bir film demek ki, koca okul arşivine katmış.



Yapımcı olarak "Sinema Vakfı" görünüyor. Sanırım Türsak'ı kast etmişler. Eğer istersen, iletişim bilgiileri şu adreste mevcut. Akademik amaçla arıyorsan belki yardımcı olurlar.



Ama bu film olsa olsa Kültür Bakanlığı arşivindedir,diye düşünüyorum. Tabi,bir arşivleri varsa :)
Araştırdım 5 bölümlük bir filmmiş.

ayrıca15. Uluslararası İstanbul Film FestivaliİKSV 1996 de yayınlamış bir ihtimal belki başvurursan orada bulursun ...
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL