Anadolu Üniversitesi 14. Uluslararası Eskişehir Film Festivali

TÜRKİYENİN TEK SİNEMA KÜLTÜRÜNE KATKI ÖDÜLLERİ YARIŞMASI

Filmleri yapanlar değil, bu kez filmler üzerine düşünen, araştıran ve yazanlar ödüllendiriliyor!..

Anadolu Üniversitesi Uluslararası Eskişehir Film Festivalinin, altıncı kez Sinema Kültürüne Katkı Ödülleri adı altında açtığı yarışmasında En iyi Sinema Kitabına 5.000 TL, En iyi Sinema Makalesine 3.000 TL ödül verilecek. TVde Yayınlanan En İyi Sinema Programı ve En İyi Sinema Dergisi kategorilerinde ödül kazananlara plaket verilecek.

Yarışmanın amacı, Türkiyede sinema kültürünün gelişmesine, sinemanın düşünsel boyutunun zenginleşmesine katkıda bulunmaktır.

Yarışmanın Seçici Kurulu, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Gürgen, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç Dr. N. Aysun Yüksel, Yapımcı ve Sinema yazarı Leyla Özalp, SİYAD (Sinema Yazarları Derneği) Başkanı Tunca Arslan, Sinema Yazarı Alper Turguttan oluşmaktadır.

Kitap ve Makale başvuruları, Sinema Kültürüne Katkı Ödülleri Yarışması Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Yunus Emre Kampüsü Eskişehir adresine 6 kopya olarak gönderilecektir. TV Sinema Programları aynı adrese 6 adet DVD kopya gönderecekler. Dergiler ise internet adreslerini dygergn@gmail.coma göndereceklerdir.

Yarışma için son başvuru tarihi 20 Mart 2012dir. Ödüller Uluslararası Eskişehir Film Festivalinin açılış gecesi olan 2 Mayıs 2012 tarihinde sahiplerine verilecektir.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL