Belirsiz Gece Suare No: 82 SEFER TASI - Dabba - Lunchbox

Filmi ancak izleyebildim. Daha önce başlayıp sonunu getirememiştim. :) Filmin temposu ağır ama yinede karakterlerin akibetini merak ediyorsunuz. Yalnızlık duygusunu, çaresizliği, yaşlılığı ve tutunma çabasını iyi anlatmış. Belki de filmin ismi Tutunamayanlar olmalıydı. Anlatmak istediğini belki daha kısa bir zaman zarfında anlatabilirdi. Ancak o uzun süreli beklemeler vs. endişe duygusuna hizmet etmiş. 'Bazen yanlış bir tren insanı doğru istasyona götürebilir.' filmin özet cümlesi. Gerçekçilik adına enteresandı. Son olarak sizler olmasaydınız fimi muhtemelen izlemezdim ve bi kenara atardım. :) Onun için teşekkürü borç bilirim. Ayrıca gerçek bir Hint filminide izlemiş olduk. Kalabalığın içinde yalnız kalmak acıdır.
ne alakası var susarım :) güzel film izledikte kötü dediğimiz oldumu? :)hem ben izlediğim filmi önermiyorumki. şansa artık ne çıkarsa :)
bu serkan efendi her filme bir kulp buluyor ya bir hafta da bu arkadaşın önerdiği filmi seçelim de görelim kendisi ne beğenirmiş :)
sanırım izleme süresi bitmiş :( ben daha bir saatini izleyebildim maalesef, bu bir saatte tekrardan ibaret geldi bana. merak ettiğim tek şey teyze :) herkese lazım bu teyze görünecekmi acaba?
pff ucu ucuna izledim :) Fikir güzeldi ama beni de pek içine almadı film. Samimiydi en azından :)
üzgünüm ama film vasattı.. daha iyi olabilirdi.

cok agır anlatılmıs, sefertası sıstemı cok enteresan.

oyunculuklar cok sahıcıydı, duyguyu guzel işlemişler..

serpilin de dediği gibi Holywood fılmı dıe tedırgın olacak bıse yokmus :) asla bir bollywood fılmı degıl yani.

öneren arkadasa tesekurler :)
hhahaha howard'ın annesi evet yaaa :D
Bana biri nolur su sefertasi sistemini aciklasin :) filme basladigim andan itibaren bunu dusunup durdum:)

Sonra ekside okuyunca gordum ki harvard universitesinde arastirma konusu olmus ki cidden o kadar ilginc :)

Filmi gayet naif ve samimi buldum evet denilen gibi bir basyapit degil ole olmak icinde cabalamiyor zaten film. Oyunculuklarda gayet basariliydi. Teyzeyi ilk duydugumda aklima big bang dizisindeki howardin annesi geldi :)

Neyse yine kisa ve siradan bir yorum yaptim cunku malesef cok yogunum is guc :( Oneri icin tesekkurler her zaman oldugu gbi:)
Uzun uzun zaman sonra bende bir yorum bırakayım. Sefertası benim Başka Sinema'daki tüm filmler gibi merakla gittiklerimdendi. Yalnız hayalkırıklığına yol açtı. Fazla durağan buldum, başta keyifli gelen -merak- duygusu tekrarlandıkça ilgim dağıldı. Hikaye güzel, oyuncular samimiydi özellikle finali tam istediğim gibi gelişti ama sanırım ben yaratmak istedikleri duyguyu yakalayamadım.
bence de bu son filme çok uygun olmuş :)
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL