Belirsiz Gece Suare No: 54 - Alive

Serpil gece uykudan uyanıp mı izledin filmi? :)
iki eksinin üstüne iyice tembelliğe alışmayayım diye hemen izledim filmi :)

öncelikle şunu düşündüm; acaba gerçek bir olaya dayanmasaydı bu kadar dikkatli izler miydim filmi?kesinlikle hayır,bu tarz filmlerin daha iyilerini de görmüş olduğumuzdan belki, o kadar da orjinal gelmeyebilirdi ammavelakin olaylar gerçek olunca film izletti kendini. yine belirtmem gerekir ki;çekimler günümüzde yapılmış olsaydı çok daha keyifli bir seyir çıkardı benim açımdan çünkü uçak düşmeden önce çekilen sahneler bana karton bir kutunun içinde oldukları hissiyatı verdi :) sonraaaa lemana katılıyorum ( selam leman nasılsın :) ) oyunculuklar vasattı,kurtarılan adamlar bir sevinç gözyaşı falan da mı dökmez arkadaş, "hey oley" diyerek kutlanacak şey mi bu :)

malum sahne hakkındaki yorumum da:bilmiyorum :) can havli herşeyi yaptırabilir insana ama bir süre sonra olayı kanıksayıp ortalıkta kemire kemire gezmeleri hoş değildi hani :)
oncelikle kaza sahnesi mukemmeldi, filmin gercek bir olaydan alinti olmasi filmi saskinlikla izlemenize sebebiyet veriyor. konusunun bu kadar carpici olmasina ragmen oyunculuklarin cogunu cok yapay buldum. hele 70 gun sonra bulunduklarinda geride kalanlarin sevinci hic inandirici degildi. puanim 6. bir de malum sahneleri izledikce tek bir sey dusunuyordum ben yapabilirmiydim? sanirim asla yap(a)mazdim.

iyi seyirler.


Uruguaylı bir rugby takımının oyuncuları bulunan uçak And dağlarına çakılır.

Bu çarpışma esnasında yolcuların bir kısmı ölür ama çoğunluğu da sağ olarak kurtulur. Sekiz gün boyunca uçağın enkazında oturup kurtarılmayı beklerler. Ancak yardım bir türlü gelmez. Bu arada radyodan da arama çabalarının sonuç vermemesi ve çok soğuk ortamda bu kadar zaman yaşamalarının artık söz konusu olamayacağı üzerine arama çalışmalarına son verildiğini duyarlar. Sıfırın altındaki soğuk bir ortamda on hafta boyunca hayatta kalma çabaları inanılmaz boyutlara ulaşır ve sonunda gençlerden üçü yardım bulmak amacıyla yola çıkarlar.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL