Bir Film İki Eski Dizi Filmlerden Haberler SORU

D

Konuyu Açan: dylandog

25.01.2012 01:24

Bir Film İki Eski Dizi Filmlerden Haberler

Vakti zamanında izlediğim bir film vardı, kalitesiz bir filmdi ama son sahnesi hayatın gerçeğiydi o yüzden son sahnesini yazmıyorum. Adını hatırlayamadığımdan dolayı tekrar izleyemediğim bu filmden detaylar yazıyorum belki biri ya da birileri filmin adını hatırlar ve yazar diye. Filmde Muhsin Bey filminde oynayan aktör vardı hani şu cılız olan zayıf suratlı adam kaseti çıkacakların paralar yendiğini anlayınca kovaladıkları ve karakola sığınan adam. Filmde bu adam ve sarışın ablak suratlı bir karı vardı. Adama bir sakızdan tatil çıkıyordu kadınla aynı otobüste yolculuk ediyorlardı adam sürekli kadına sarkıyordu otobüsten indiklerinde kadın adamdan kurtulduğunu sanıyordu ama bu seferde aynı otele düşüyorlardı kadın resepsiyona ayrı oda verin diyordu sakız firması tatil ödülünü kazanan iki kişiye aynı odayı vermiş cevabını alıyordu film boyunca adam sarkıyordu kadın yüz vermiyordu ama filmin sonunda??? Bu filmin adını hatırlayanlar yazarsa sevinirim.

Dylan Dog Dead Of Night filmi vizyona ne zaman girecek? Bilen var mı?

Life Of Pi romanını Shaylaman filme çekmekten vazgeçti, bu roman filme çekilecek mi, bilen var mı?

Third Wacth dizisinin linklerini çok aradım ama buladım yazan olursa sevinirim.

Gene sürekli aradığım birkaç sitede bir bölümünü bulduğum ama sitede linki var gibi gözüken ama aslında olmayan bir ara youtube.com da bir bölümü yüklü olan ama sonra kaldırılan Cüneyt Arkın ve Fikret Hakanın başrollerde oynadığı 80 li yıllardan Teleon Kanalından Polis dizisinin linkini bulana üstün hizmet nişanı takacağım.

Amat filme çekilir mi? Çekilse harika olur. Okumadıysanız İhsan Oktay Anarın Amat romanını tavsiye ederim. Filme çekilse Diyavol Paşayı bence Haluk Bilginer oynamalı. Sizce kim oynamalı?

Sayın arkadaşlar bir de istirhamım var demonoid.me sitesine üye olanlar bana davet kodu gönderirlerse çok sevinirim.
ilk filmin adı acıbademli veya zampara seyfettin diye geçmekte.

demonoid.me'nin şu an davetiyesiz üye alıyo olması lazım. hatta login bile olmadan torrent indirebiliyorsunuz.

diğer soruların cevaplarını bilmiyorum
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL