Altın Portakal Kavgaları

Hocam ben olsam bende cingar çıkartırım :D
Altının fiyatları ortada malum şuna bak nasıl kavga etmesin adamlar: https://piyasa.paratic.com/altin/Şaka bir yana Hülya Avşar yüzünden olmuştur hepsi kesin. Uyuz karı ya iki fitne sokarak bitirir işini valla :D
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Altın Portakal festivali,sapırsaçma polemiklerle açılışını yapmak üzere.

Bu yılki, kavga konumuz, "Hülya Avşar'ın Jüri Başkanlığı".

Haberde de detaylandırıldığı gibi Levent Kırca, Hülya Avşar'ın jüri başkanı olmasına kızmış,jüri üyeliğinden çekilmiş. Daha sonra da Kutlu Ataman jüri üyeliğinden geri adım atmış. Ancak Ataman'ın Hülya Avşar'la bir derdi yokmuş,hatta kendisi son tivitinde şöyle demiş:

"hülya avşar nedeniyle antalya jürisinden çekildiğim haberi külliyen yalandır. çekilme nedenim hülya değil. o benim canım.hülya avşar 'in jüri üyeliğini eleştirmek, geri kalmış ülkenin cahil aydın snobizminden başka bir şey değildir! go get them girl! we love u!"

Aynen kurmuş kendisi bu cümleleri.

Levent Kırca'dan boşalan koltuğu, kalitesi çalışmalarından menkul Cem Özer'e vermişler. Jüri üyesini belirleyen festival yönetimi: Hülya Avşar için "ciddiye alınabilecek tek faaliyeti sinema" olarak özetleyebileceğim bir açıklama yapmış. Bu açıklama üstüne Hülyacığım ben görevimi aslanlar gibi yaparım demiş.

Üç aşağı beş yukarı olan biten bu.

Bu yıl 49. kez toplanan yarışma heyeti,kalitesini her geçen yıl arttırıyor.

Sinemamızı değerlendirecekler, Hülya Avşar ? Levent Kırca ? Cem Özer ? Pelinsu Pir ? Mine Kırıkkanat ? Ayşegül Aldinç ? Tunca Arslan ?

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Festival yönetimi,"Türkiye'nin Oskarı" olarak anılmaktan hoşlanıyor olsa gerek. Bu ülke, Parisler'le dolu olduğundan çok şaşırmıyorum. Türkiye, George Clooney tarafından temsil ediliyor, Cindy'miz var Sivas'ta,Robocoplarımız copluyor bizi, Rambolarımız var dağlarda.

Güler misin ağlar mısın ?
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL