Spartacus Vengance

Dizinin görsel kalitesi git gide gözüme batmaya başladı.

Yapımcıların ucuz iş,çabuk para şiarlarından kaynaklandığını düşünüyorum bu kalitesizliğin.

Halbuki Rome isimli muadil dizinin görsel kalitesi bu diziden kat be kat üstündü.

Rome'da en azından adi bir görsellikle kirletilebilecek sahneleri,savaş ve muharebe bölümlerini hiç göstermemeyi tercih ederek bence çok daha makul bir iş yapmıştı yapımcılar.

Özellikle çoğunluk tarafından efsane statüsüne yükseltilen beşinci bölümün, arena sahneleri benim bilgisayarımda ayrı bir yeri olan Total War oyununun grafik düzeyine dahi erişememişti. Kimse dizi bütçesi falan demesin, bu kadar adi bir CGI için kimse mali sorunları bahane etme hakkına sahip değil. Yeri gelince gariban yerli yapımları ezen çoğunluk bu diziyi nasıl yüceltiyor,bilmiyorum. Bal gibi, uyduruk yerli dizilerin görsel düzeyinde geziniyor dizi.

Hala,300'den araklanmış yavaş çekim, adam kesme biçme sahnelerinden ötesini yapamıyorsa bir dizi,elinde yeni bir şey yok demektir. Açıkçası ben aynı şeyleri, birilerini bulup birilerini kaybetme döngüsünü, sivilce kıvamında kötü adamları, pekmez kıvamında akan kanı görmekten sıkıldım. Bu kadar da ucuzcu olunmaz.

Hala,Spartacus'ümüz,sıkıştı mı nutka bağlıyor. Gazla devam ediyoruz,salaş sahnelerle,memelerle idare ediyoruz. Bakalım daha ne kadar sürecek ?
Sezonun illk bölümünü yeni izledim:

Yeni Spartakus biraz daha efemine geldi bana. Aslında hoş.

Dizideki tüm sert erkeklerin, "genizden telefon sapığı" tonlamasıyla konuşmak zorunda hissetmeleri,garip.

Dizide çok daha fazla kan var. Ne kadar kan o kadar rayting.

Dizideki herkesin bedeni kırmızı jöleyle dolu. Dokunsan patlıyorlar.

Dizideki herkes gariban Spartakus'e yükleniyor. Rahat bırakın lan adamı. O da bir devrimci o da ölcek.

Bu diziyi şimdi şevkle izliyoruz da, bu Spartakus ve tayfası Roma girişine, korkuluk gibi asıldıkları vakit,nası durcaz yerimizde ? Kaçınız dayanabilcek ? Ben açıkçası son sezonu izlemem.

Yapımcılardan sürpriz tarihsel dezenformasyon isteyelim.

Mail Kumpanyası talep ediyorum.

Son olarak:

SPARTTTAAAAAAAA-Küs.

NOT: Evet Spartacus değil Spartaküs.

NOT: Cahilim.

NOT: Ben bilmem Abaküs.
spartacus vengancein ilk bölümünün yayınlanmış olmasına rağmen bir hayırsever vatandaşında şurada bir konu açmaması beni derinden üzdü.

her neyse,

spartacus vengancenin ilk bölümünü izledim sonunda.

Andynin olmaması üzdüysede ben yeni spartacuse alıştım. capuanın altını üstüne getirişleri gayet iyiydi, Crixus ile aralarında ki tatlı rekabet hala keyif veriyor Oenomaus pasifti artık dahil olmalı isyana ayrıca gannicusu ilk bölümde görmek isterdik olmaması üzdü. ama en önemlisi ashur şerefsizi nerde ve nasıl hinlikler peşinde Oenomausun en kısa zamanda yarım kalan işi görmesi dileği ile.

özlemişim.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL