rezillik anları, anıları..

bir laza lazca bir sözcük öğretilecekse ilk başta bunlar genelde ayıp şeyler olur.

bana öğretilen ilk mundi memiçkomi idi.

ve bende küçükken mundi ilgili bir şarkı yaptım ve bayramda dedem ve dedem gibi laz akrabaların yanında bu şarkıyı söyledim:

"mundi muşi mundi muşi mundi muşi mu mu mu" diye...
Hewit ve Babelfish'in başıma geldi ama 3 ay önce 28 yaşındayken geldi bizim 80lik bir Ahmet amca var hangi mektepe gidiyorsun diye sorunca mektepe falan gitmiyorum hastalık kapmak falan istemem dedim babam kapı önünde yuh lan öküz dedi
Doğduğumda çıplaktım. Pipimi bi sürü insan gördü. Hemşireler falan. Hala hatırlarım, ayıp bi şeydi.

Terbiyesiz başlamışım hayata.
=) benim de benzer bir anım geldi aklıma şimdi:

4,5-5 yaşlarımdayım.. okuma-yazma öğrenme heveslisi bir küçük salak olarak (salak diyorum, çünkü o yaşlarda oyun oyna, zıpla falan.. 7 yaşına gelince zaten zorla öğretiyorlar adama..), o zamanlar evden çıkma imkanı (tekerlekli sandalye) olmayan dayım sayesinde okumayı sökmüşüm..

olay günü aynı hewit'in hikayesindeki gibi ev oldukça kalabalık, zira teyzem sözleniyor =) müstakbel damat ve ailesi, ortak arkadaşlar, bizim aile vs.. herkesler orada.. olay anını ben pek hatırlamıyorum da, anlatılanları aktarıyorum =) tam böyle hani ölüm sessizliği olur ya kalabalık ortamlarda, herkes aslında sıkılmıştır da.. işte öyle bir sessizlik ortasında, içerde yaşıtları ile oyun oynadığı sanılan ben, birden salona girmişim ve anneanneme yönelerek, "anneannee, orgazm ne demek?" demişim.. tabii sessizlik hepten bir ölüm sessizliğine dönüşmüş =D "gel bakiim sen, içerde anlatalım biz sana" diyerekten içeri götürülmüşüm teyzem ve müstakbel eniştem tarafından.. artık ne anlattılar hatırlamıyorum hakikaten, ki olayı da hiç hatırlamıyorum (artık yanlış bir şeyler olduğunu anlayıp, nasıl korkmuşsam, direkt bilinçaltına gitmiş =D). meğer elime rastgele bir kitap almışım kurcalamak için, ki kendisi maalesef "cinsel bilgiler" içeren bir kitap imiş.. yani insan en azından yarım yamalak söyler de, herkes anlamasın =) anneannemin dediğine göre bayağı güzel bir telaffuzla zikretmişim malum kelimeyi =)

en iyisi hiç çocuk yapmamak arkadaş =)
En birinci iyi aile çocuğu olaraktan kerhane kelimesinin anlamını 11 ya da 12 yaşına kadar bilememek. Bu kelimeyi "kalabalık yer" gibi bir anlama sahip sanmak.(çeşitli kullanılışları algımı şaşırtmış demek)

Tüm sülalenin toplandığı evde "kerhaneye çevirdiniz burayı" demek, üstüne bunun muziplik kategorisine gireceğini düşünüp neşeli karşılıklar beklemek.

kenara çekilmek...
Anlamını bilmediğim halde, bir kıza şıllık dedim.

Dans ederken pantolonum yırtıldı.

Bir kızdan çıkma teklifi aldım.
Biri: İlhan Selçuk sever misin?

Ben: Pek dinlediğim söylenemez, ama dinlediğim kadarıyla severim

Biri: ...?

Ben: Haa, yani çok güzel konuşur değil mi, öylesine güzel konuşana az rastlanır... hede hödeee yani yazıları da iyidir (toparlamaya çalışırken kızaran, moraran ben)

Hala aklıma geldikçe kızarıyorum. Ah İlhan İrem. Bir de Attila İlhan var tabii.
Bir apartman dolusu insan tarafından kovalandım

yanlışlıkla kadının birisine çekilsene oğlum dedim

erotik film alırken kasiyerin kadın çıkması
okey taşını rakibe kendi ellerimle vermem. birden geldi aklıma üzüldüm kendime:P
isimleri çok karıştıran biri olarak; samimi olduğum bir hocamızla konuşuyoruz, ben konuşurken "MAHİR ÇAYAN" dediğimi sanıyorum aslında "MAHİR KAYNAK" diyormuşum..şimdi bilenler bilir ne kadar komik olabileceğini..
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL