Refarans film topluyorum

Arkadaşlar merhabalar. Anlaştığım bir yapımcıya uzun metraj sinema filmi senaryosu yazıyorum. Dram aşk türünde bir film olacak. Sizden ricam birazdan bahsedeceğim temada filmleri önermeniz. Birçok kaynağı taradım,birçok filmi izledim. Ha diyeceksiniz ki "dostum tam olarak neden böyle bir şey istiyorsun ?" cevabı şöyle vereyim. Yapımcıyı yazdığım sahnelere ikna etmek için. Sektörde şöyle bir durum vardır. Bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum, öyle sahne yazdım bu böyle olsun diyemiyorsunuz maalesef. Yazdığınız sahnenin veya sekansın bir benzerini bulup izletmeniz ve işte böyle olacak demeniz gerekiyor. Bu maalesef böyle. Aradığım konuya gelince,

Birincisi şu : Sevgilisinden ayrılıp kafa dinlemeye uzaklara giden ve orada yeni biriyle tanışan bir kızın hikayesi . Mümkünse sonradan eski sevgilisinin kızın peşine takıldığı bir şey varsa süper olur.

İkincisi: Anne ve kız arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı yada herhangi bir sebepten dolayı küslük. Zamanla anne kız arasındaki yakınlaşmadan ötürü bu küslüğün giderildiği bir film yada dizi.

Üçüncüsü: Annesinin günlüğünü bulup okuyan ve hiç tanımadığı annesini tanıyan genç kız filmi vs.

Gözünüzü seveyim sinefil dostlar, bir yerlerden muhakkak bir şeyler çıkacağını düşünüyor siz değerli dostlara sevgiler sunuyorum.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL