Aamir Khan’ın Yeni Filmi “Thugs Of Hindostan”ın Fragmanı!

Güzel filme benziyor izlenilebilir sanırım ^^
Aamir Khanın yeni filmi Hindistan Eşkıyalarının (Thugs Of Hindostan) fragmanı yayınlandı. Geçen yıl Secret Superstar ile izleyicilerin beğenisini toplayan ünlü Bollywood yıldızı, bu kez de aksiyon ve tarih kokan bir filmle karşımıza geldi.

Geçirdiği fiziksel değişim ile hayranlarını büyüleyip şaşkına çeviren Aamir Khana filmde; Amitabh Bachchan, güzeller güzeli Katrina Kaif ve Fatima Sana Shaikh eşlik etti. Tüm bunların yanında; Thugs Of Hindostanın Bollywoodun en yüksek bütçeli filmlerinden olması ve başarılı yönetmen Vijay Krishna Acharyanın imzasını taşıması dikkat çekti. Zira Vijay Krishna Acharya ile Aamir Khan daha önce Dhoom 3te birlikte çalışmışlardı.

Yaklaşık 29 milyon dolarlık (2.1 milyar Hint rupisi) bütçesiyle merak uyandıran film hakkında Aamir Khan, Amitabh Bachchan ile kendimi aynı afişte görmek hayalimdi, hala inanamıyorum yorumunu yaptı. Ayrıca kendisi şimdiden beğeni toplayan karakteri Firangi için dünyanın en dürüst karakteri dedi. Son olarak filmin, Philip Meadows Taylorun 1839 tarihli Bir Haydutun İtirafları isimli kitabından uyarlandığını söyleyelim.

Fragman: Youtube
Yazı ve Haber Kaynak: Paratic.com
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL