Kolpaçino setinde Şafak Sezer'den dayak yiyen figüranlar.

polisler bu olayın üstüne neden gitmediler ki,mademki medyada haberdar durumdan.

Bu adamı hiç sevmem zaten,eğer gerçekse bu olaylar,bir daha buna ne senaryo nede filmle ilgili bir hak verilmemesi lazım,sınır dışı edilsin hatta.Olmadı filimadamı ailesi olarak toplanıp dövelim :D
Arkadaşlar şöyle bi' şey buldum Şafak Sezer ve Kolpaçino hakkında. Doğru mu bilemiyorum ama bana mümkün gibi geldi.

http://kolpacinoyagitme.tumblr.com

"Şafak Sezer, filmin çekimleri için Mayadroom Ajanstan gönderilen ve daha önce hiç oyunculuk deneyimi olmayan figüran ekibiyle hapishane sahnelerinin çekimlerine başlar. Sezer, rolünü beceremeyen figürana küfreder ve Ben koca adamım; karım, çoluk çocuğum var; bu şekilde küfretmeyin cevabını alır.Bunun üzerine senin karına da çocuğuna da diyerek küfretmeye devam eden Sezere oyuncu da küfrederek karşılık verir.

İşte insanın kanını donduracak dehşet burada başlar. Sezer yanında her daim gezen korumalarına ve yancılarına arabalardan emanetlerini almalarını emreder. Arabalardan getirilen silahlar ve çivili sopalar eşliğinde kemikleri kırılıp yüzü darmadağın edilene kadar dayak yiyen oyuncu, Sezerin ve korumalarının dayak atmaya devam edebilmek için soluklandığı arada kaçmayı başarır. Bu sırada ekibin çoğunluğunun olaya müdahil olmamak için set dışına çıkarak Sezerin oyuncuyu dövmesine engel olmaması, günde 10 - 20TLye, sigortasız ve insanlık dışı süreler boyu çalışan figüran işçilerin içler acısı halini de ortaya koymaktadır.

Yaklaşık yarım saat sonra sete birkaç polis gelir. Polis Sezere neredeyse özür diler şekilde kusura bakmayın, buraya bu şekilde gelmek istemezdik ama hakkınızda şikayet var, der. Sezer ve polis arasındaki yaklaşık 15 dakikalık görüşmenin ardından polisler setten ayrılır..."

Devamını da okuyun bi kısmını kopyaladım.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL