bir cüce filmi... SORU

B

Konuyu Açan: black_smoke

27.03.2011 15:55

yıllar önce trt de izlemiştim sanırım 20 yıl kadar önce ...bi tane küçük cüce adam vardı...veya;sonradan küçülmüştü...pek hatırlayamıyorum...(bir kamyonette idi... ve yaşlı şoför vasıtasıyla;ormana giriyordu araba...ormanda bir sürü kadınlı erkekli cüce vardı...onlar oynuyorlardı sürekli kendi aralarında şakalaşıyorlardı...(onuda pek hatırlayamıyorum)...bir süre sonra küçük cüce adam;bir dere nin kenarında oyuna katılıyordu...kızlardan birine aşık oluyordu... derede oynarlarken hepsi ;diğer cüceler; kadınlı-erkekli birbirlerinin üzerine atlıyorlardı...ve o kız la erkek hepsinin altında kalıyordu...diğerleri üzerlerinden kalktığı anda;o kız la erkek öpüşüyorlardı... ve aniden bir köpüğün içinde buluyorlardı kendilerini...ve uçuyorlardı...

bu sahne hayatımda gördüğüm en duygusal sahnelerden biriydi...o kız öyle güzeldiki ben bile aşık olmuştum o kıza...kız esmerdi... uzun siyah saçları vardı...ama gerçi o dönemde bizde siyah-beyaz t.v vardı ama;bence siyah saçlı idi...

ben bu filmi sadece iki kez trt'De izlemiştim... kesinlikle;(dizi ve ya;kısa film değildi eminim... çünkü;gerçek oyuncular vardı filmde...

bakmadığım sinema sitesi kalmadı yıllardır...ah bir bulsam o filmi...

hazırlamakta olduğum sinema kitabımın en nadide parçalarından biri yapıp kapağa alacağım o filmin fotoğraflarını...

bana yardımcı olursanız sevinirim...

LÜTFEN...

aklınıza gelen her türlü cevaplarınızı kabul ediyorum...
the gnome-mobile ?
aman allahım...işte bu film...isminide şimdi hatırladım...(yer cüceleri) idi...
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL