yıllar önce trt de izlemiştim sanırım 20 yıl kadar önce ...bi tane küçük cüce adam vardı...veya;sonradan küçülmüştü...pek hatırlayamıyorum...(bir kamyonette idi... ve yaşlı şoför vasıtasıyla;ormana giriyordu araba...ormanda bir sürü kadınlı erkekli cüce vardı...onlar oynuyorlardı sürekli kendi aralarında şakalaşıyorlardı...(onuda pek hatırlayamıyorum)...bir süre sonra küçük cüce adam;bir dere nin kenarında oyuna katılıyordu...kızlardan birine aşık oluyordu... derede oynarlarken hepsi ;diğer cüceler; kadınlı-erkekli birbirlerinin üzerine atlıyorlardı...ve o kız la erkek hepsinin altında kalıyordu...diğerleri üzerlerinden kalktığı anda;o kız la erkek öpüşüyorlardı... ve aniden bir köpüğün içinde buluyorlardı kendilerini...ve uçuyorlardı...
bu sahne hayatımda gördüğüm en duygusal sahnelerden biriydi...o kız öyle güzeldiki ben bile aşık olmuştum o kıza...kız esmerdi... uzun siyah saçları vardı...ama gerçi o dönemde bizde siyah-beyaz t.v vardı ama;bence siyah saçlı idi...
ben bu filmi sadece iki kez trt'De izlemiştim... kesinlikle;(dizi ve ya;kısa film değildi eminim... çünkü;gerçek oyuncular vardı filmde...
bakmadığım sinema sitesi kalmadı yıllardır...ah bir bulsam o filmi...
hazırlamakta olduğum sinema kitabımın en nadide parçalarından biri yapıp kapağa alacağım o filmin fotoğraflarını...
bana yardımcı olursanız sevinirim...
LÜTFEN...
aklınıza gelen her türlü cevaplarınızı kabul ediyorum...