Kaba köylü, güzel dansçı kadın, akıllı yaşlı adam, yolculuk SORU

geyiklif

Konuyu Açan: geyiklif

03.04.2011 16:44

Kaba saba ve sanki biraz aptal bir köylü adam vardı ama tamamen saf ve kesinlikle aklına kötü bi şey getirmeyecek biriydi. Uzun boylu ve esmerdi sanırım. Köylünün bir akıl hocası vardı yaşlıca bi adam, köylüye göre daha akıllı ve açık göz bi tipti. Bi şekilde köylüyü yetenekli ve güçlü olduğu için rodeoya ( ya da o tip bi şey) sokmaya çalışıyordu. Bunun için başka bi kasabaya gidiyorlardı köylü orda bi barda bi kadına aşık oluyordu ama kadın şu vahşi batı hanlarından birinde dansçıydı hatta fahişeydi ya da adı çıkmış biriydi. Kadın adama biraz yazıyordu ama sonra kabalığından falan sıkılıp bırakıyordu adamsa kadına aşık olup sürekli peşinde dolaşıyordu ama akıl hocası hiç onaylamıyordu o sana göre değil falan diyordu, köylü kızınca da kavga edip ayrılıyorlardı galiba. Köylü kadına evlenme teklif edip duruyordu ve en sonunda kaçırıyordu kadın yolda adamdan hoşlanmaya başlıyordu akıl hocasıyla barışıyordu falan bi yerde otobüsleri bozuluyordu -evet vahşi batı gibi ama otobüs falan var sadece taşraydı belki hatırlamayorum- soğukta kalıyorlardı köylü biraz kibarlaşmaya başlıyordu akıl hocası da bunlardan ayrılıyordu. Filmde öyle bitiyordu sanırım. Tüm filmi anlattım ama senaryo haricinde tek bir şey hatırlamıyorum.
BUS STOP (1956)

Trailer

Güzel filmdi TRT vermişti bi zamanlar.
Evet bu çok teşekkür ederim :) Kadının Marilyn Monroe olduğunu hiiç hatırlamıyordum.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL