911de çalışan bir kadına küçük bir kızdan yangın ihbarı gelir... SORU

F

Konuyu Açan: filmbazator

05.05.2020 06:01

911de çalışan bir kadına küçük bir kızdan yangın ihbarı geliyor.Daha sonra bakıyorlar ki aslında öyle bir yangın yokmuş. Ama kadın bu işin peşinden gidiyor.Bu sırada da halüsinayson görmeye başlıyor.Arabayla giderken birisi baltayla kapıyı kırıyormuş gibi şeyler görüyor.Bir kasabaya varıyor şerifle konuşuyor. Eski gazetelere bakıyorlar aslında orada bir kız daha önce yangında ölmüş. Araştırıyorlar daha fazla. Kızın doğum gününde elinin kalıbını çıkarttıkları alçıları buluyorlar. Daha sonra katilinin yanına gidiyorlar hapishaneye. Aslında birisi kızı kaçırmış ve başka bir kızı da onunla oynasın diye getirmiş. Daha sonra orada yangın çıkmış ve birisi baltayla kapıyı kırıp kurtarmaya gelmiş. Tam hatırlamıyorum ama o kızlardan biri ölüyor diğeri de aslında 911de çalışan kadınmış. Kadının beyninde bir rahatsızlık olduğu için halüsinasyonlar görüyormuş bunu öğreniyordu.
güzel anlatmışsınız. filmi izleyen konuyu görürse bilir bence ama filmi izlemeyenlerde yardım edebilmesi için filmi ne zaman izlediniz? film tahmini kaç yapımı? türü, başrolun yaşı, siyahi mi beyaz mı vb. biraz daha ayrıntı belirtmeniz gerekir.
case 39 olabilir mi? yıllar oldu, tam hatırlamıyorum gerçi ama?
ALINTI case 39 olabilir mi? yıllar oldu, tam hatırlamıyorum gerçi ama?
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ama maalesef o film değil
ALINTI güzel anlatmışsınız. filmi izleyen konuyu görürse bilir bence ama filmi izlemeyenlerde yardım edebilmesi için filmi ne zaman izlediniz? film tahmini kaç yapımı? türü, başrolun yaşı, siyahi mi beyaz mı vb. biraz daha ayrıntı belirtmeniz gerekir.
Film yapımı 2006-2009 arasında. Ben de o yıllarda izlemiştim.Başroller 30lu yaşlarında beyazlardı. Tavsiyeinz için teşekkür ederim.
ALINTI Film yapımı 2006-2009 arasında. Ben de o yıllarda izlemiştim.Başroller 30lu yaşlarında beyazlardı. Tavsiyeinz için teşekkür ederim.
https://www.sinefil.com/title/g8ldwmn ??
ALINTI https://www.sinefil.com/title/g8ldwmn ??
Maalesef bu değil. Teşekkür ederim yine de.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL