Karantinada olmaMAsına şaşırdığımız filmler

şaştım kaldım görende filmlerin linkini verdim sanır ben konuları absürd geldiği için yazdım 1 konuları yazdığım filmler satılması kanunen yasak olmayan filmlerdir ödülü oyuncular bile erotik yapımlarda oynadı Slvester Stalone gibi bunlarda sinemanın yapımlarından biri şimdi birisi gelse korku filmlerini yazmayın dese aynı şey bu da aynı şey
efekt de vereyim arkandan ruh dikizi?!
Savunduğum bir üye değil durum ve bunu hakaret etmeden yapmayı tercih ediyorum. Kim olursa olsun bu duruma düşmesini istemem ve sonuna kadar durumun "acıtıcılığını" karşı diklenirim. Pahası var mı, varsa pahası nedir bilmem ama göze alırım pahaları.
@cbi82 o söylediklerini okumamış olalım. kimsenin böyle düşünmeye hakkı yok. eklediğin filmler bunu kanıtlamaz. neyse olay seni karantinaya alıyorum dediğim için uzadı. bu durum için senden ÖZÜR DİLİYORUM. diğer mevzular hala tartışmaya açıktır benim için!
ilginç bir tartışma ortamı.
@ruh dikizi hiç 1yazdığımı silmeye niyetim yok! şayet her şey ortada.

alınması gereken biri varsa o da cbi82 dir! karantinaya üyeler alınmıyor sayın ruh dikizi! bırak o konuşsun savunmasını yapabilecek kadar birey olduğunu düşünüyorum.
aforozzedeler, klonlar kim oluyor tam anlayamadım?
Sanırım aforozzedelercbi82hakkında ilk yazdığı mesajları silmeye hazırlanıyor, zira son yazdıkları ile aralarında ki uçurumu görmemek elde değil :) Bence de silmeli.
vivid interaktif filmleri eklemedim imdbye konulmuş filmleri ekledim ne bileyim bu kadar sansasyon koparacığını zaten yazdığım bir film konusu yüzünden tarikatçı oldum şimdi de mahalenin sapığı durumuna düştüm
heh @cbi82 konuş kardeşim! sen sus pus olunca klonların konuşuyor!
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL