film ismi SORU

kaede

Konuyu Açan: kaede

20.06.2012 21:56

arkadaşlar siteye daha yeni üye oldum ve cevabını aradığım bir soruya hemen yardımcı olmuşsunuz, çok sevindim. onun verdiği yüzsüzlükle ismini hatırlayamadığım 2 film ismi soracam. birini trt 3 de izlemiştim(17 yıl önce) "deli fişek" ismiyle yayınlanmıştı. çok yetenkli bir basketbolcunun çocukluğunu anlatıyordu. hatta filmin sonunda ilk kez siyahi oyunculara karşı maç yapıp tek sayı farkla yeniliyorlardı. çocuğun basket sahasının ortasına üzgün bir şekilde oturuşunu hatırlıyorum. başka bir detaysa takıma ilk alındığı zamanlarda takımda anlaşamadığı bir öğrencinin yüzüne, artistlik bir pas atarken, topu yapıştırmasıydı. bu filmi hatırlayan biri varsa yardımı cidden çok makbule geçer. orijinal ismini öğrenebilsem:( aradığım 2. film ise yılar önce digitürk de yayınlanmıştı. "günahkar" ismiyle izlemiştim. konusu: 2 çocuğu olan bir adama bir gün vahiy geliyor ve gökten ışık süzmesinin gösterdiği yerdeki balta ve diğer kesici aletleri alıp rüyasında bildirecek isimleri öldürmesi emrediliyordu. çocuklarından biri ona inanıp yardım ederken diğeri yardım etmiyordu. umarım bu iki filmin isimlerini bulabilirim.
aynen. çok teşekkür ederim. bunun gazıyla ben de diğer arkadaşların hatırlayamadığı filmlerde yardımcı olmaya çalışıcam.
harikasınız. söylememe gerek yok ama aradığınız film veya müzik olursa lütfen siz de sorun. yardımcı olmaktan onur duyarım
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL