Konuyu Açan: themis
21.01.2012 04:26
İlk filmde uzaydan dünyaya gelen bir kadın var.Tam olarak ne amaçla geldiğini hatırlamıyorum ama iyi bir şeyler değildi gibi geliyor hatta bu dünyada bir adamla tanışıyor (sanırım adamın çocukları da vardı ama eşi ya ölmüştü ya boşanmıştı.) sonradan da aşık oluyor ve gerçekleri anlatıyordu.Dünya tehlike altındaydı ve saldıraya uğrayacaktı galiba kadın da o sebeple bir şeyleri araştırması için gönderilmişti. :/ (Hatta emin değilim ama başlangıç sahnesinde uzaydan dünyaya inerken çorap giyme sahnesi vardı sanırım kadının :D)
2.de de bir ailenin yanına eğitim amacıyla bir kız geliyordu.(Misafir öğrenci de olabilir) Bu kız önceleri gayet mazlum,kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan biriydi ama sonradangerçek yüzüortaya çıkıyordu. :D Hatta ailenin kızının sevgilisini filan alıyordu elinden.
3.Aslında gayet bilindik bir filmdi de adı gelmiyor bir türlü dilimin ucuna.Küçük peluşumsu canlılar vardı.Baykuşa benziyorlardı biraz ama gerçek dünyada rastlanan canlılardan değillerdi.Bir kutudan mı ne çıkıyordu.Bir adamın evinde kalıyordu.Zararları da dokunuyordu galiba iyi kötü ayrımı yapamıyorum yani :/
4.sünde bir köpek vardı ilk sahnede nehir ağaçlar kayalıklar orman gibi bir yer gösteriliyordu.Köpek nehrin üzerindeki taşlardan birinde duruyordu.Sahibinden mi ayrılmıştı kayıp mı etmişti tam bilmiyorum hatta film 'Vahşi Doğada Tek Başına'' ya da buna benzer bir adla yayınlanmıştı.Bu filmde de sanki mutsuz bir şeyler oluyormuş gibi hatırlıyorum köpek ya da sahibi ölüyor olabilir.Köpek kurt köpeği cinsinde bir şeydi.Hatta acaba kurt muydu diye de düşünmekteyim.