Altın Ahududu Ödülleri (Golden Raspberry Awards)

Amerikan sinemasının "en kötülerinin" ödüllendirildiği "Ahududu Ödülleri" (Razzie Award) sahiplerini buldu. "en kötü film" aksiyon filmi "The Last Airbender" oldu. Ashton Kutcher en kötü erkek oyuncu seçildi.



Amerikan sinemasının "en kötülerinin" ödüllendirildiği "Ahududu Ödülleri" (Razzie Award) sahiplerini buldu.

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisinin "en iyileri" seçtiği Oscar ödüllerinden bir gün önce açıklanan ödüllerde "en kötü film" aksiyon filmi "The Last Airbender" oldu.

Ashton Kutcher "Valentine's Day" ve "Killer" filmlerindeki rolleriyle en kötü erkek oyuncu seçilirken, ön kötü kadın oyuncu ödülünü "Sex and the City 2" filminin aktrisleri Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristen Davis ve Cynthia Nixon aldı.

Jessica Alba "Valentine's Day" filmindeki rolüyle en kötü yardımcı kadın oyuncu seçilirken, Jackson Rathbone "The Last Airbender" ve "The Twilight Saga: Eclipse" filmlerindeki performansıyla en kötü yardımcı erkek oyuncu ödülünün sahibi oldu.

M. Night Shyamalan'ın "The Last Airbender" filmi en iyi film ödülünün yanı sıra en kötü senaryo ve en kötü yönetmen ödüllerini de aldı.
yönetmenlere veriyorlarsa true grift'i yöneten ve çoğunlukla da ROGER DEAKINS'ın görselliklerine utanmadan yaslanan ve onun mevyelerini yiyen kardeşlere COHEN'lere gitsin!
evet, mel mel bakışlarıyla filme kattığı deruni anlamlar için portman verilmeli kesinkes. müstehak ona. vincent'e de en iyi armut ödülünü vermek istiyorum.
Kadın oyuncu ödülünü Natalie Portman alsın derim ben. Ben o donuk bakışlardan bıktım açıkçası.

Eğreti durmadığı tek film Star Wars idi. Orda da oyunculuğa ihtiyacı yoktu zaten.
"Altın Ahududu Ödülleri (Golden Raspberry Awards)ya da en bilinen şekliyle Razzie Ödülleri'nin fikir babası John Wilson'dır.Akademi Ödüllerinintersine yılın en kötü film, yönetmen ve oyuncularına dağıtılan ödüllerdir.

Razzie ödülleri düşük bütçeli filmleri hedef almaz.Hollywood'un yüksek bütçeli çok şey beklenen büyük prodüksiyonları bu ödülün hedefi olur.Seçim Akademi Ödüllerinde olduğu gibi 5 aday içinden yapılır.

Ödüller, Oscar Ödülleri töreninden 1 gün önce dağıtılır. Bu ödülü kazanıp ödülünü almaya giden sadece Tom Green,Halle BerryveSandra Bullockvardır. Ödül adını altın olmasından değil altın rengi olmasından almaktadır ve güncel fiyatı 4,95$'dir."

Tahminleri alalım....
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL