Şimdi Berlin'de olmak vardı..

bu röportajda semih kaplanoğlu pek inanamamış gibi görünüyor sanki beklemiyormuş gibi gibi :)
Bir arkadaşım ''Serinin 4.sü çekilsin, adı da karpuz olsun.'' demişti, ondan daha iyisin bence. :)
Armut adında bir film çekip Altın Ayı alan bir yönetmeni düşlemiştim bir dönem, Bal'da iyi :) Berbatım biliyorum.
Aslında Türk sineması adına gerçekten çok büyük bir adımdır bu. Her şeyiyle bir Türk yapımı Türk filmi almış oldu ödülü..Ben de dört gözle beklemekteyim filmi. :)
içimi acayip bir sevinç kapladı bal altın ayı aldı diye ama neden? (sadece bir türk filmi bu ödülü aldı diye değil) tam anlayamıyorum :)

sabırsızlıkla bekliyorum filmi !
Ödüllü olması bir avantaj ama benim inanasım gelmiyor yarışan tüm o filmlerden daha iyi olabileceğine..Sanırım bu kkanıya varmamın sebebi yumurta filmidir.Güzeldi ama sadece o kadardı..
Bal Altın Ayı ödülünü almış...İzleyip görmek lazım. :)
seni önce bi maslakta görelim sonra berlin'e ucarız(:
Hadi ahali Berlin'e gidiyoruz. :)
2006 yılında Grbavica: Esmanın Sırrı filmiyle Berlinalede Altın Ayı kazanan Boşnak kadın yönetmen Jasmila Zbanic, Na Putu (Yolda) filmiyle yine Altın Ayıyı istiyor. Senaryosunu da yönetmenin yazdığı filmin başrolünde Esmanın Sırrında da oynayan Mirjana Karanovic var.

Roman Polanskinin The Ghost Writer (Yazar Hayalet) filmi de Altın Ayı için yarışıyor. Robert Harrisin romanından uyarlanan mistik-gerilim filminde Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Olivia Williams, Kim Cattrall, Tom Wilkinson, James Belushi, Timothy Hutton ve Eli Wallach başrolü paylaşıyor. ABD, Almanya, Fransa ve İngiltere ortak yapımı bu filmde Hayalet yazar, eski İngiltere başbakanı olan Adam Langın hatıralarını yazmak için, Amerikanın doğusunda okyanusun ortasında bir adaya kapanır. Ve Lang öldürülür. Bu entrikalarla örülü politik-gerilim filmi.

Avusturya-Almanya ortak yapımı olan 1974 doğumlu Alman Benjamin Heisenbergin yönettiği Der Rauber (Haydut), Martin Prinzin romanından uyarlandı. Filmin senaryosunu yazarla beraber yönetmen yazmış. Film, Johannes Rettenberger (Andreas Lust) adında hobi olarak banka soyan bir marantocunun hikayesini anlatıyor.

İran-Almanya ortak yapımı Shekarchi (Avcı) filmini Rafi Pitts yönetti. 1967 doğumlu yönetmen İranda yeni dalga yönetmenlerinden biri olarak değerlendiriliyor. Yönetmen bu filminde Ali Alavi karakterini canlandırmış. Filmde, iki polisi öldüren bir gencin hikayesini anlatıyor.

My Name is Khan (Benim Adım Han) filmini 1972 doğumlu Hintli Karan Johar yönetti. Film, Mumbaide, yani Bombayda yaşayan otistik bir Müslüman Rizwan Khanın gerçek hikayesini anlatıyor. Mandirayla evlenen Rizwan, San Fransiskoya göç ediyor. Sonra 11 Eylül yaşanıyor. Onun otistik olduğunu bilmeyen yetkililer, Rizwanı şüpheli terörist olarak tutukluyorlar.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL