En Çok Katılımın Beklendiği Suare ya da İşte Öyle Bir Şey

İlk oyu ben kullanayım :P

Oyum Lego animasyonuna ^^
Bu gün yoğundum şimdi zamanım varkene :D

Buyurun oylamaya ey ahali!!!

Shine - miss pace



Avustralyalı ünlü piyanist David Helfgoth'un hayatını konu alan ve Geoffrey Rush'a en iyi erkek oyuncu Oscar'ını kazandıran, bol ödüllü ve soundtrack'i ülkemizde yok satan bir film.

Australyalı piyanist David Helfgott'un gerçek hayatını anlatan filmde, David'in çocukluk döneminden başlayarak gördüğü baba baskısına karşı çaresiz kalışı konu ediliyor. David, müziğe karşı çok yetenekli bir çocuktur ve müthiş derecede piyano çalma yeteneğine sahiptir. Ancak babası onun en küçük hatasını bile affetmeyecek kadar katı yüreklidir. Bu baskılara dayanamayan David, evden uzaklaşır ancak yıllar sonra yine babasını arar.

Watership Down - crowfuu



Richard Adams'ın en çok satan kitabından uyarlanan klasik bir film. "Şimdiye kadar yapılan animasyon filmlerinin en iyisi" Leonard Maltin. İngilterenin huzurlu tepelerinde ve çayırlarında yaşayan bir grup tavşan, tehdit altında kalınca, bir grup cesur tavşan kendilerine yeni bir yerleşim alanı bulmak üzere bilinmeyene doğru yola çıkarlar.

Fobidilya - essam



Evinizden hiç ayrılmadığınızı, şehrin kaosundan uzakta, emniyette yaşadığınızı düşünün... Bütün gereksinimlerinizi kolayca karşıladığınızı: internetten seks, telefondan yemek, televizyondan eğlence. Bu sanal güvenlik ortamında dört yıl geçirdikten sonra işlerin tersine döndüğünü düşünün. Evinizi satmaya kalktıklarını, Daniela adında rahat bir kızın elinde reyting cihazıyla evinize yerleştiğini... Emlakçı Babalık ve Daniela, Regev'i bu dipsiz, inatçı, yalan dünyadan çekip kurtarmaya çalışırken kahramanımız krallığını savunmaya çalışacaktır. Video klipleriyle tanınan İsrailli yönetmen ikilisinin bu ilk sinema filmi çarpıcı olduğu kadar klostrofobik.

Goodfellas - cemal erdem



Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan filmde Henry Hill adında bir gangster, Jimmy Conway ve Tommy De Vito adlı iki arkadaşıyla birlikte bir soyguna kalkışır. Gözleri daha yukarda olan iki arkadaşı soyguna katılan diğerlerini öldürür ve mafya içinde yükselmeye başlarlar. Bu durum Henry'i olumsuz etkilemiştir ve bu konuda birşeyler yapması gerekmektedir. Büyük usta Martin Scorsese'nin başyapıtlarından biri olan Goodfellas, 1991 yılında 6 dalda Oscar'a aday gösterilmiş, en iyi yardımcı erkekoyuncu dalında Joe Pesci'ye ödül kazandırmıştı

Lego - okg



Legolar evreninde geçen filmde, sıradan bir adam olan Emmet, beklemediği bir anda dünyayı kurtaran bir kahraman olma şansını yakalar. Legoların yaşadıkları dünya zorba ve kötücül bir lego tarafından tehdit edilmekte ve parçalarına ayrılmaktadır. Bu yıkımı durduracak kişi ise yanlışlıkla olağanüstü MasterBuilder ile karıştırılan Emmet'tir. Emmet bu talihsiz yanlış anlaşılmayı gidermek yerine kahraman olmayı seçer ve dört kişilik bir ekip kurar. Görevleri ise parçalarına ayrılan evrenlerini birleştirerek yapıştırmaktır.

Blow-Up - tomanas Oldukça yetenekli olmasına karşın işine karşı hiçbir ruh beslemeyen bir fotoğrafçı, amaçsız bir şekilde bir çok insanın ya da modelin fotoğrafını çekmektedir. Birçok kez, şiddet içeren ya da acı dolu olayları da fotoğraflamasına rağmen bunları yaparken içinde hiçbir etkilenme duygusu hissetmez, olayların içine giremez. Bir gün parktaki bir çiftin fotoğrafını çeker. Eve dönüp karanlık odada fotoğrafı büyütünce hiç farketmediği bir durum dikkatini çekiverir. Fotoğraf karesi, işlenen bir suçun ençarpıcı kanıtı olmuştur. Usta yönetmen Michelangelo Antonioni'nin başyapıtlarından biri sayılan Blowup, zenginlik ve şöhretin insanın yanlızlığına ve ruhunun ihtiyaçlarına doyum sağlayamayacak genel geçer değerler olduğunu anlatan önemli bir yapım olarak sinema tarihinde yerini alıyor.

Fruitvale Station - arzukervan



Ryan Coogler tarafından yazılan ve yönetilen 'Fruitvale Station' gerçek bir hikayeden yola çıkıyor. Oscar Grant isimli 22 yaşındaki siyahi gencin ABDnin Oakland şehrinde polis kurşunuyla ölmesini konu alan filmde başrolü Michael B. Jordan oynadı.

2009 yılında gerçekleşen olayda, silahını ateşleyen polis memuru kasıtsız adam öldürmekten iki yıl hapis yatmış, Grant'in ölümünün ardından birçok gösteri düzenlenmişti. Ayrıca, Grant'in vurulma anı çevredeki kişilerce cep telefonu kameralarına kaydedilmiş, bu görüntüler internette milyonlarca kez izlenmişti.

Topkapi - vital



Arthur Simon Simpson, Yunanistan Kavala'da yaşayan tembel orta yaşlı adam, havaalanında turistlere ucuz hatıra eşyaları satmaktadır. Sonra onlara araba servisi yapar, aynı zamanda da değerli eşyalarını çalmaya çalışır. Potansiyel kurbanlarından biri ise hırsız Walter Harper'dır. Walter, Topkapı Sarayı'ndan turistlerin görmesi için camlı çerçeve içinde sunulan, Padişah II. Mehmed'in zümrütle kaplı hançerini çalmayı planlamaktadır. Walter ve çekici arkadaşı Elizabeth Lipp, Simpson'ı Amerikan limuzinini Atina'dan İstanbul'a götürmesi için kiralar.
eda dan da ilginç bir öneri geldi hadi bakalım :)
İlham aldığı sahneden sonra yutkundum :D
ikisi de kabulüm ^_^

Kill Bill ne severim bu filmi hemşerim paylaştığın bu bölüm bana ilham veriyor :D
Ahahahaha :D
:)

black mamba arzu daha çok yakışır hemşerime :)

http://www.youtube.com/watch?v=a3aFv8IQb4s
Ah canım ya bir de şirin yüz ifadeleri, gel öbür kapının önünde oynayalım burası karışmasın Ip Woman Arzu Chan :D
kaşınma ^_^
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL