Türkiye'nin İlk Film Çöplüğü

İnci Sözlük\'ün temel yapısına sahip site. Haklısın.
Kullanılan dil son derece kaba, eleştiriler de fazlasıyla saldırgan.
Sadece yermek maksadıyla hazırlanmış, övgü yok denecek kadar az.
Sadece yerdiklerini yazıyorlar, tam olarak \"iyi film\" nedir, tanımı yok.

Bunlar da Film.com, İnci\'nin internet aleminde üstlendiği rolün bir benzerini sinema aleminde üstleniyor. Eleştiri kavramının tamamen ötesinde bir iş yapıyorlar. Amaçları sadece alay etmek,kafa bulmak,eğlenmek. Bir şeyleri değiştirmek gibi bir gayeleri yok.

Siteyi yeni keşfettim, Ekşi\'den siteye yöneltilen eleştirilerden de böylece haberim oldu. Sitenin bazı tespitlerine katılıyor bazılarını ise görmezden geliyorum. Özellikle amatör kısa filmlere doğru yönelmişler, sevmeyenleri çok ancak sevilmek gibi bir amaçları olduğunu da sanmıyorum.

HK basın servisi......
heh, desenize \"yerli film düşmanları\" için bulunulmaz bir nimetmiş site =)
bunlar da film çok ciddiye alınacak bir site değil, son zamanlarda hiç bakmadım ancak açıldığında bolca saçmalıkla dolu bir siteydi. içinde bulunan yorumlar da genellikle incisözlük benzeri, dayanaksız sallamaktan ibaret geyiklerdir.

bunlar da film\'in çöp olarak nitelendirdiği bazı filmler;

mommo - kız kardeşim, bornova bornova, beş şehir, sonbahar, pandora\'nın kutusu ve daha niceleri...

türk sinemasının son dönem ürettiği filmlere sert bir eleştiri getirdiği ve bu doğrultuda değerlendirilmesi gerektiği söylenebilir ancak o zaman da incisözlük\'ün anarşizmin yılmaz savunucu ve uygulayıcısı olduğunu filan da kabul etmek gerekir.

ek olarak: bu sitedekiler zamanında yeni sinema hareketinin facebook sayfasını "hack"leyerek sinema sevdalarını göstermişlerdi. ayrca söylendiğine göre bu çöplüğün horozu zamanında "karşı hayat" adında genellikle "berbat" olarak nitelendirilen bir film çektikten sonra bu yollara düşmüştür, söz konusu film, şu anda eleştirdiği filmlere attığı bokların doğrudan kaynağı olacak kadar kötüymüş ve yapmaya çalıştığı bu film aslında bok attığı filmlerle benzer doğrultuda sadece "berbat" bir versiyonu imiş. ben de başkalarının yalancısıyım bilemedim şimdi...
teşbihte hata olmaz :P
Bunlar da film sitesi, Türkiye'nin en büyük film çöplüğünü iftiharla sunar.

Kategorilerinden tasarımına oldukça "ilginç" bir çöplük. Horozuna sevgiler.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL