l. ve ll. Dünya Savaşı Belgeselleri SORU

P

Konuyu Açan: prozac

09.05.2011 19:44

Filiminsanları başlıktan anlaşılabileceği üzere l. ve ll. dünya savaşı ile ilgili özellikle sizin de izlediğiniz belgeseller arıyorum NG'nin Apocalypse''si ve ll. Dünya Savaşının Bilinmeyen Hikayelerini izledim.Özellikle türkçe seslendirmesi olan belgeseller tercihimdir.Hatta elinizin hemen altındaysa dvdrip ya da dvd5 linklerini özelden atabilirsiniz.
dostum hürriyetin 1 ve 2. dün savaşı belgesellerini tam 39 . kuponunu kesicem yarın ve o kadar çok aradımki internette bu belgeselleri bulamadım bunlar tamamı renkli dijital kültür arşhivi ve daha önce hiç yayınlanmamış renkli görüntüler mevcut bu belgesellerde .keşke sende biriktirseydin diicem ama artık çok geç. neden yazdım bunu bilmiyorum ama bende senin gibi dünya savaşı belgesellerinin hastasıyım . sana film olarak tavsiyem seyretmediysen Downfall 2004 film türkçe dubla jNazis: A Warning from History . türkçe dublaj .Secrets of World War II türkçe dublaj..THE WAR 2. Dünya Savaşı Belgeseli ken burns bunlar sitelerde mevcut indirebilirsin.
Secrets of World War II ve THE WAR 2. Dünya Savaşı Belgesellerini indirmeye başladım çoktan.BBC nin 2. dünya savaşı tarihi var sağlam bir set buldum ama o biraz uzun sürecek inmesi.Dediğin sete baktım tüh diyorum cidden kaçırdım güzelim seti.Bakalım yaysat bayisi güzellik yapar bel ki :) bir şekilde bulmam gerek o seti farz oldu.Sağol önerilerin için.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL