üzüntüler, dertler, sıkıntılar

teşekkürler kuzu, dünyada hala ''insanlar'ın olduğunu bilmek umut verici. stop!
Üzülme Aforoz, "ahlak zabıtası" diye bir kurumun var olabildiği bir ülkede yaşıyoruz. Her şeyi, anlayışla karşılamak lazım. Galaktik Konfedarasyon'a dilekçe ile başvurdum ben. Kısa zamanda, Samanyolu'nun kuzeyine iltica etme niyetindeyim. Boş kontenjan ayarlarsam sana da bildiririm.
kuzu, ev sahibi idari mahkemeye başvurmuş. e haliyle tr mahkemesi dediğin jurilerin toplaşıp adil karar verdiği bi sistemde değil. 2 ay'a kadar çoktan açılır mühür.ptezi günü mühürlicekler. çorba parası filan da hikaye yemiyorlar. karar kaymakamlıktan çıkmış anlican. işte diyorum ya evin mühürlendiğini gören duyan var mı diye. bilinmedik bi durum söz konusu. iş yeri filan eyvallah da ev ne abi. ev sahibi kaymakamlığa dilekçe gönderdi bugün, yarın kesin karar belli olacak. ki bu devlet mağdur filan dinlemez..!
Afaroz,orası bir iş yeri mi ? Bildiğim kadarıyla, özel mülk bu şekilde mühürlenmez/mühürlenemez. Yaptıkları işin, hukuki olduğunu sanmıyorum. Kim mühürlediyse, orada noter kaydı olmalı. Zira, notersiz mühürleme de yapamazlar. İşgüzarlık yaptıklarını düşünüyorum. Avukat aracılığıyla hakkını aramanı tavsiye ediyorum.

Benim de kredi kartımın şifresini çalan bir grup ırz düşmanı, çeşitli boy ve ebatlarda kontör almak suretiyle beni madur ettiler. Bankanın uzlaşma talebini gerçi çevirdim. Şu an mahkemelerde sürünüyorum. Sonuç, sonuç 145 gün sonra.
vay anasını yaa.. ev sahibi de dahil herkes mağdur ama illa kapatacaz diyor demek bıyıklar.. ev sahibinin de aslında ağırlığını koyması itiraz etmesi falan lazım ama anlaşılan o da sorgulamaktan vazgeçmiş bu sistemi =) neyse kira vermemek işime gelir diyorsan o zaman polyannacılık oynayıp iyi bari o zaman ne güzel olmuş diyelim..

tekrardan geçmiş olsun şaka bir yana..
babil bu ev 6 ay boş kalıyor kimse gelip mühürlemiyor. evde kiracı var ve kaymakamlık bu olayda geri adım atmıyor! ''BU EV 2 AY MÜHÜRLÜ KALACAK' AHADA TAYYIP BIYIKIM'' diyip işin içinden çıkıyor. bugün kaymakamlığa dilekçe vermeye gidicektik vazgeçtim. 3ay kıra vermemek daha makul geldi. dediğim gibi adalet sistemini sorgulamayı uzun yıllar önce bıraktım! kafam rahat!
oohaa!! çok geçmiş olsun yav aforoz =/ işe bak yaa, senin kabahatin ne bu olaydaki anlamadım ki? öteki kadın çekmiş gitmiş zaten, hayret ya.. mühürleyip ne yapacaklar ki evi şimdi? 40 tas su döküp bilimum yerlerine evin, aklayacaklar mı, nedir?

komşulukla ilgili hiçbir şey demiyorum zaten.. yaşlı gibi konuşmak istemezdim ama hakikaten insanı kesseler anca cesedi kokuşunca millet haberdar olur olan bitenden..
aşk yuvamı 2 ay süreliğine mühürlüyorlar! nasıl mı? benden önceki kiracı aşk yuvamı fuhuş işlerine alet etmiş! yatak odamda binlerce adamla sevişmiş! vay amk! tertemiz yuvama sürülen kirli lekeyi temizletmek ise ''mağdur'' kiracıya kaldı yani?! şimdi adalet sistemi bla bla sorgulamalarını 1 gün önce yaptık ve dibini gördüğüm için bu konu hakkındaki görüşlerim için kısa bir özet geçiyorum sevgili filimadami sakinleri!

'HAAASSSİKTİİİRRRR LAN''

şimdi ben mağdur kişi benden önceki daha da mağdur kişi! (hayır sokakta kalmadık) işin komik tarafı bu konu hakkında daha önceden kimsenin fikir sahibi olmaması! ama şikayette bulundukları!

bu olay bana; site içerisindeki komşuluk düzeninin gerçekten öldüğünü acı bir şekilde gösteriyor! dün 6. kattaki ev sahiplerini gördüm kadınla ayak üstü bi sohbet açıldı ve bana ''ay iyi ki taşındınız neler çektik neler'' dedi be amına koduğumun karısı madem bu kadar dertlisiniz (görevlisi de dertli bu konuda) ulan insan bi çıtlatır yastık-altı durumu izah eder! ama suç bende araştırmadan ev tutmaya kalkarsan başını vurursun böyle kutucuklara!

ne dediğimi bilmiyorum belkide ama sinirliyim. yok yere sıkıntı yemin ediyorum! hayır var mı aranızda daha önce evin mühürlendiğini duyan gören! heh artık duydunuz! hele ki içinde alakası olmayan bir kiracı! bi de iyi yanından bakmak lazım bu ay dahil (25.de veriyorum kirayı) gelecek 2ay bahçeli hesabıyla 3 ay boyunca kira vermicem ve masraflarımın ev sahibi tarafından karşılıcam. kalacak yer problemim yok ama burada ''MAĞDUR'' BENIM!!!

sktrolup gitsem bu ülkeden vallahi dönüp arkama bakıp ''ah güzel ülkemin peri bacaları'' diyeceğimi hiç sanmıyorum!
diyeceğim tek şey ''NEREDE LAN BU DENİZ'' olurdu!
"Ama arkadaşlar iyidir.."
Okyanusa git öl demekten başka doğrı bişey olduğunu düşünmüyorum...

Okyanuss git öl arkadaşım... Belki öldükten sonra falan arar seni aaa hattı puloke olmuş der..

uğraşma arkadaşım böyle şeylerle yaa offf..sıkıcı..zaten 3 günlük dünya değeri 5 kuruş olmayan insanlara harcama.. harcanma..

ama git öl.. olabilir yani..

zaten senin öleceğini de pek düşünmüyorum.. ölmeyi düşünen insan gider ölür.. ölcem diye ferman çıkarmaz hangi devirde yaşıyoruz azizim..

ama git öl.. olabilir...

zaten öleceğimizi bile bile tutunmuyor muyuz yaşama.. aslında buda saçma.. son belli zaten eee...

ama git öl...
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL