James Bond,Senden Nefret Ediyorum

Havlayankuzu sen böyle söyleyince düşündüm düşündüm bende jilet gibi takım, ilginç teknolojiler, sonsuz İngiliz haklılığı ve yakışıklı Bond karakteri için izlediğimi farkettim. Ama yine izler yine severim.

Ayrıca Timothy Dalton şahanedir tam olmuştur, Daniel Craig iyidir hoştur ama role uymamıştır.
James Bond, yıllardır; kraliçen adına işlediğin cinayetler, yaptığın ahlaksızlıklar ve aldattığın kadınlar sebebiyle senden nefret ediyorum.

Oryantalizmin prensi, hep ve daima haklı olan bir kültürün, en adi, en ucuz ve maço çalışanı, takım elbiseli bir katilsin. Yıllarca,sen olmak istedim ve bugün içimde yeşeren nefretin kaynağı, kesinlikle sen olamamanın yarattığı eziklik değildir.

İstedim ki, her kadın beni görünce iç geçirsin, farlarından RPG, jantlarından testere, egzozundan siyah duman bırakan Porche 911'lerde gezeyim, jilet gibi takımların içinde, zıplayıp hoplayım, izbandud gibi adamlarla güreşeyim ama damla terim akmasın. Milyar dolarlık hesaplarım olsun, herkesi tedirgin eden adam olayım. Ama şimdi anlıyorum ki, sen adi bir insanmışsın.

Şu an ulaştığım noktada sadece etrafımdakileri tedirgin eden adam olabildim. Ve pek memnun değilim.

Sezdirmesen de tam bir magandasın. İnsanları öldürüyorsun Bond, hayatına giren herkesi öldürüyorsun. Her kadını yatağa postalıyorsun. Sebep nedir Bond ? Bu kadar mı kıymetli kraliçen ? Kraliçeni de yatağa atmayı denesene bir gün. Nedir insanlıkla derdin Bond ? Kaç kere buralara gezmeye geldin, çayımızı içmeye girdin, kaç Fars,kaç Amharalı, Kaç Kıpti, Kaç Arap tanıyorsun ? Öldürmediklerin hariç ?

Kayda geçsin diye bu başlığı açtım. Bond'u seven arkadaşlarım alınmasınlar. Kendileri neden Bond'u sevdiklerini anlatabilirler.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL