Hatırlayamadağım İki Film. Hodri Meydan. SORU

northerndarknes

Konuyu Açan: northerndarknes

19.09.2011 20:26

yıllar önce çocukken izlediğim iki film bunlar. mümkün olduğu kadar detaylı yazmak isterdim ama malum 20 seneyi geçkin kırıntılar bunlar. hatta yanlış hatırlıyor da olabilirim. neyse..

1- İki eleman arabada gidiyorlar. birisinin kolu camdan dışarı sarkık halde. işte öyle giderlerken arabanın birisi bu adamın dışarı sarkmış kolunun elini biçiyor. o el çürüyor, çürüyor, ama canlanıyor bir süre sonra. etrafta gezip insanları öldürmeye başlıyor. belki üzerinde bir yüzük de var bilmiyorum. işte bu kadar.

2- zenci elemanın birisi bir şekilde orman içinde bir kulübeye geliyor ya da getiriliyor. kaybolmuş herhalde. bu kulübede de 5-6 kişi yaşıyor. zenci elamana, bu akşam burada yat yarın yola çıkarsın diyorlar (ya da demiyorlar bilemiyorum) zenci adam da gece bir odada kesik başlar falan buluyor, bu adamların katil olduğunu anlıyor (buraları uyduruyor da olabilirim) neyse sabah zenci kalkıyor, bu adamlar zenciyi ormana salıyor ve arkasından silahlarla kendileri de ormana zenciyi avlamaya dalıyorlar. ama zenci eleman bunların hepsini tek tek kandırıp öldürüyor. ne bileyim bir ağaca sigara asıyor, orada olduğunu sansınlar falan diye vs vs.

işte bu kadar sinefiller. sanırım yeteri kadar "ne saçmalıyor lan bu" dedirtecek malzeme verdim. kaçıyorum.
O zaman ikinci film de bu olmalı...

Surviving the Game (1994)
gözyaşları sel, evde adeta bayram havası.. on yılların sırrını 3 saat içinde çözdünüz, beni tekrar hayata bağladınız.. teşekkürler kumcular, teşekkürler lahanaman, teşekkürler filimadami.com...
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL