Eski Bir Türk Filmi Detayları Yazdım Umarım Filmin İsmini Hatırlayan Olur SORU

A

Konuyu Açan: agathachristie

27.08.2014 22:02

Eski Bir Türk Filmi Detayları Yazdım Umarım Filmin İsmini Hatırlayan Olur

Filmin başrol oyuncularından Nejat Gürçen kötü patron rolünde başrolde ise ya İlyas Salman ya Sadri Alışık var hangisi tam emin değilim ama ikisinden biri olduğuna eminim İlyas Salman veya Sadri Alışık oto yıkamada çalışan bir gariban oto yıkarken sürekli atem tutem ben seni şekere banem ben seni akşama buban gelende önüne atem ben seni şarkısını söylüyor şarkıya dalıyor arabanın içinde hortumu unutuyor arabaya su basıyor patron bunu cezalandırmak için hortumdan akan suyla ıslatıyor sonra bu bir gün çok zengin oluyor bu sefer bu patrondan intikam alıp patronu hortumdan akan suyla ıslatıyor bu filmin adı neydi yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

Not: Filmin ismini buldum 1985 yapımı Para Babası başrolde İlyas Salman var ama aynı konu yine araba tamircisinde çalışan gariban bir oto yıkamacı ve kör bir kıza aşık ama bu sefer başrolde Sadri Alışık var bu filmin adı ne ve iki aktörün aynı konulu iki filmde oynadığının kaynağı burasıhttp://www.sinemalar.com/film/6555/para-babasiumarım bu versiyonu da biri hatırlar.
turist ömer'den bahsediyorsunuz. turist ömer oto yıkamacıda çalışır, kör bir kıza aşıktır, kendisini kovan patronu ıslatır. işte bu film:http://www.youtube.com/watch?v=ha5X6dRxMmo
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL