bu iki filmin adı nedir? SORU

filimhastasi

Konuyu Açan: filimhastasi

26.05.2013 15:54

Aradığım filmleri yıllar önce tv'de izlemiştim ilki; filmde bir çocuk vardı bu çocuğun öbür dünyadan arkadaşı vardı ruh gibi melek gibi bişey bu ruh bu çocuğa yardım ediyor istediği dilekleri yerine getiriyodu mesela bi sahnesinde çocuk okula gitmek istemiyodu bu ruh da çocuğunun klonunu üreterek onu okula gönderiyodu çok fazla hatırlamıyorum fakat hatırladığım bi sahne daha var onda da çocuk bu ruhu aramak için bi ağacı kullanıyodu o ağaçta öbür tarafı arayabilen telefon var falan ordan arıyodu ruhu.

İkinci film; bu film duygusal bi filmdi bi adam var evli ve bi oğlu var oğlu çok hasta ve adam kendisini resmen oğluna adıyor oğlunu iyileştirmek için herşeyini feda etmeye hazır bi baba, bi sahnesinde çocuğunu hastaneye getiriyodu doktorlar ilgilenmiyo ve sigara içiyolar diye kızıyodu sonra başka bi sahnesinde taksiyle giderlerken çocuk arabada fenalaşıyodu adam telaşlanıyodu falan. Arkadaşlar yardımcı olursanız teşekkür ederim.
cevabın için teşekkür ederim ilk film için verdiğin filmler benim aradığım film değil ikinci film olarak da john q'yu biliyorum ama aradığım film o da değil diğer verdiğin filmler de değil ama ikinci film için verdiğin filmler güzel filmlere benziyor. uğraştığın için tekrar sağol.
Eğer baş rol oyuncularının ten rengini, saç, bıyık vs özelliklerini, oyuncuların özelliklerini hatırlıyorsan ( en önemlsi tanıdığın bir oyuncu varsa ismini ya da kime benzediğini belirtebilrsen) kolaylıkla bulabiliriz. Filmleri çok güzel anlatmışsın çünkü
ilk filmde hatırladığım kadarıyla arkadaşı ruh olan çocuk genç bi çocuktu yani liseli çağında bi çocuk ruh arkadaşı olan adamı hatırlayamıyorum. ikinci filmde baba karakterini oynayan adam keldi çocukta küçük bi çocuk 6-7 yaşlarında falan. şu anda hatırlayabildiğim bu kadar.
2. film lorenzanın yağı olabilir mi?

bir de şunu buldum:

http://www.imdb.com/title/tt0215785/
banada sanki 2. film lorenzonun yağı gibi geldi
lorenzo'nun yağını izlemedim ama fragmanına baktım bilmiyorum o mu değl mi çünkü çok benziyo.
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL