12. Istanbul Uluslararası Sinema Tarih Buluşması

acil temsilciler hazırlana!
Bu yılki teması 'Avrupa Kültürleri İstanbul Buluşması' olarak belirlenen Sinema Tarih Buluşması 11-17 Aralık arasında düzenleniyor



Felsefe tarih ve düşünce festivali kimliğiyle kültür ve sanat etkinlikleri takviminde ayrıcalıklı bir yere sahip olan, TÜRSAK tarafından düzenlenen, Kültür Bakanlığı'nın desteklediği İstanbul Sinema Tarih Buluşması, bu yıl 12'nci yaşını kutluyor. İstanbul'un Avrupa Kültür Başkenti olacağı 2010'a sayılı günler kala 11-17 Aralık arasında gerçekleştirilecek festivalin bu yılki teması 'Avrupa Kültürleri İstanbul Buluşması'.



Bu yıl festivalde filmler, Avrupa Kültürleri Buluşması, Yeni Keşifler, Dünya Festivallerinden, İnsan Hakları, Beyaz Perdenin Tanıklığı: Polonya Sinemasına Bakış başlıkları altında toplandı. Yapıtlar arasında göze çarpanlar ise Juan Jose Campanella'nın Gözlerindeki Giz, Michele Placido'nun Büyük Düşler, Jean-Marc Vallee'nin Genç Victoria, Michel Franco'nun Daniel & Ana ve Francis Ford Coppola'nın Tetro adlı filmleri.



Festival gösterimlerinin devam edeceği Alkazar Sineması'nda filmlerin Türkiye galaları dahil her film için tüm seansların biletleri öğrenci 4 TL, tam 5 TL'den satışa sunulacak. Fransız Kültür Merkezi'ndeki film gösterimleri ise ücretsiz.



Program icin : http://sinematarih.tursak.org.tr/
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL