48 entry daha
  • leon'u çekerken maiwenn le besco ile birliktelik yaşamış yönetmen. bunda ne var diyorsunuz değil mi? lakin şöyle ufak bir ayrıntı var: bu beraberlik başladığı sırada luc 32, maiwenn ise henüz 15 yaşındadır. amerika'da bu durum rahatsızlık yaratsa da fransa'da 15 yaş cinsel ilişki için legal sınır olduğundan luc elini kolunu sallaya sallaya ortalıkta dolaşabilmiş. bir sene sonra henüz 16 yaşındayken maiwenn, besson'dan hamile kalmış.
    https://medium.com/…eally-be-forgotten-5471a2c7c9d5

    32 yaşında bir adamın 15 yaşında bir kızda ne bulduğu yeterince tartışmalı konu iken, eş zamanlı olarak 12 yaşında bir kız çocuğu ile yetişkin bir erkeğin arasındaki duygusal (!) ilişkiyi konu alan bir film çekmesi insanın aklını bulandırıyor.

    henüz mideniz bulanmadı mı? o zaman ufak bir detay daha vereyim: leon'un orijinal senaryosunda leon ile mathilda arasında geçen bir cinsel ilişki sahnesi var.
    http://www.cracked.com/…ver-made-it-out-script.html

    gerçekten çohoş!

    dahası var. ilk tanıştıklarında maïwenn 12, besson 29 yaşındaymış. ama 15 yaşına basana kadar çıkmaya başlamamışlar*. maï, filmin hikayesinin kendi aşklarından ilham aldığını da söylüyor.
    https://www.thedailybeast.com/…fessional?ref=scroll
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap