[]

gizemli kısa film

ya yıllar önce bir kısa film izlemiştim. sanki norveç, isveç öyle iskandinav ülkelerine ait bir şeydi.

bir kadın bir akşam evde yalnız... kocasıyla birlikte çıktığı en son tatilin fotoğraflarına bakıyor. derken baktığı her fotoğrafta arka planda kırmızı kazaklı bir adamın olduğunu görüyor. adam fotoğrafta nerede olursa olsun sürekli objektife bakıyor. yani bunları takip ediyor gibi. sonra kadın kalkıp gidiyor eski foto albümlerinden birini alıyor ve bakıyor ki aynı dalyarak oradaki fotoğraflarda da var. uzun bir süre önce çekilmiş fotoğraflarda bile yine aynı kazağıyla sürekli fotoğrafı çeken kişiye bakıyor yani piç. tam bu sırada elektrikler kesiliyordu evin içinde ve ben de buraya kadar izleyebildim filmi.

eskiden de sormuştum burada, ama bir cevap alamamıştım. film yine aklıma geldi ve şimdi duyuruda daha fazla kişi var diye umudum yeşerdi.

 
Güzelmiş konusu ya, bi buldurun şu filmi de izleyelim hakkaten.

Ama yanlış zamanda açtın duyuruyu bence, akşam saatleri daha işlek oluyor :)
  • bojangles  (06.06.12 12:16:24) 
imdb, rottentomatoes, tahut karagarga üyeliği olan var ise oralarda sor/sordur bence.


  • yons  (06.06.12 13:15:01) 
bana da haber verin ya sırf merak ettiğimden google da aramalar yaptım sonuca ulaşamadım.


  • r_u_h  (06.06.12 13:21:08) 
favladım duruyu silen na böyle olsun 0.o


  • zenc  (06.06.12 13:29:43) 
akşam bir daha açarım bilen çıkmazsa.
bulduğumda da paylaşırım merak edenlerle yeter ki bulalım

  • oldtimer  (06.06.12 13:51:01) 
ben de merak ettim. belki bilen vardır diye canlansın bakalım.


  • desidire  (27.01.14 21:55:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.