HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sinemada mastürbasyon yaparken öldü

Adapazarı'nda erotik film oynattığı için daha önce polis tarafından işlem yapılan bir sinema salonunda film izleyen 51 yaşındaki Hikmet Y., geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.

Sinemada mastürbasyon yaparken öldü

Olay bugün saat 15.30 sıralarında Adapazarı Atatürk Bulvarı'nda bulunan Fitaş Sineması'nda meydana geldi. Kaçamak ilişkiler' veŞehvet uçurumu' adlı erotik filmlerin oynadığı sinemada ikinci film için ışıklar yandığında arka koltukta oturanlar pantolon fermuarı açık bir kişinin koltukta uygunsuz vaziyette ve hareketsiz olarak yattığını görünce durumu sinema işletmecilerine bildirdi. Sinema sahipleri koltuktaki adamın hareket etmediğini görünce hemen 112'yi aradı. Sinemaya gelen 112 ekibi adının 51 yaşındaki Hikmet Y. olduğu belirlenen kişinin kalp krizi geçirerek öldüğünü belirledi. 112 ekibindeki kadın görevlilerin sinema salonundaki olay yerine girmelerine izin verilmedi.

Film izlerken kalp krizi geçirdiği belirlenen Düzce nüfusuna kayıtlı Hikmet Y.'in cesedi Büyükşehir Belediyesi Sağlık Polikliniği'nden gelen doktorun ölüm raporu vermesinden sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölüm olayının yaşandığı Fitaş sineması daha önce porno film oynattığı gerekçesiyle polis tarafından işlem yapılmıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler