Seyyar Satıcılar Sahnede

Sokak satıcıları farklı ülkelerden gelen ünlü sanatçılarla aynı konserde. 6 Ağustos'ta Sepetçiler Kasrı'na bekleniyorsunuz...

Hazırlık süreci aylar süren bu konserde, ISCMS müzisyenleri, yaşamlarını güçlü gırtlaklarıyla kazanan emektarsokak satıcılarıylabirlikte ve onlardan aldıkları ilhamla çalıyorlar. Konser, elektronikten caza ve halk müziğine uzanan her biri farklı atmosferdeki 4 bölümden oluşuyor. Farklı uluslardan ve müzik geleneklerinden yıldız sanatçılarla İstanbula her gün seslenen seyyar satıcılar, bizlere İstanbul sokaklarını bambaşka bir pencereden anlatıyorlar. Konserden önce, İstanbulun dört bir yanında sürdürülen hazırlık süreci hakkında kısa bir film de gösterilecek.

Sanatçılar:
1. Bölüm- Erdem Helvacıoğlu (laptop, canlı ses işlem ve ses difüzyonu)

2. Bölüm- Ayşe Tütüncü Ekibi: Meriç Demirkol (alto saksafon), Emre Karabulut (elektrogitar), Ayşe Tütüncü (piyano), Timuçin Gürer (vurmalılar, beden müziği).
Konuklar: Trilok Gurtu (davul ve vurmalılar), Orhan Osman (bas lavta), John Lindberg (kontrbas)

3. Bölüm- Bizden Sesler Ekibi: Ömer Faruk Tekbilek (ney, vokal), Ahmet "Hacı" Tekbilek (ney, bağlama, tulum), Ahmet Özden (zurna), Volkan Çanakkaleli (davul)

4. Bölüm- Creative Music Studio Ekibi: Karl Berger (piyano), Oliver Lake (alto saksafon), Kenny Wessel (gitar), John Lindberg (kontrbas), Adam Rudolph (vurmalılar), Tani Tabbal (davul)

Ve tüm bölümlere konuk olacak Seyyar Satıcılar

06Ağustos2010 - Cuma

21:30

Sepetçiler Kasrı:Kennedy Caddesi No: 3 SarayburnuSirkeci/Eminönü

--

Kaynak
Bir mesaja cevap veriyorsunuz.
GİRİŞ YAP
Şifremi Unuttum!

ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?

HEMEN ÜYE OLUN
Aktivasyon Mailim Gelmedi!
ŞİFREMİ UNUTTUM
AKTİVASYON MAİLİ GÖNDER
ÜYE OL